Ads Top

Film1 Go gelanceerd voor de Film1-abonnees CanalDigitaal

Na Sport1 Go is vanaf vandaag ook Film1 Go, het internet en mobiele abonnement van Film1, gratis beschikbaar voor Film1 abonnees van CanalDigitaal. Deze abonnees kunnen Film1 volgen op PC, Mac, laptop, iPad en iPhone. De website is bereikbaar via film1.nl/go en in de loop van de dag komt de nieuwe Film1 app, met ingebouwde Film1 Go functionaliteit, beschikbaar in de app store. Een nieuwe Android app is momenteel in ontwikkeling.
Een abonnement op Film1 Go geeft gratis toegang tot een aanvullende on demand service met wekelijks een ruim aanbod nieuwe films en series. Daarnaast is er de mogelijkheid om films en series te stoppen en te pauzeren en indien gewenst, op een ander apparaat verder te kijken. Film1 abonnees kunnen Film1 Go op vier apparaten gebruiken.
Film1 Go is gratis beschikbaar voor alle gebruikers van CanalDigitaal met een Film1 of Film1Sport1 abonnement. Om de dienst ook beschikbaar te maken voor de Film1 abonnees bij de andere aanbieders van digitale tv, is Film1 momenteel in overleg met de kabelmaatschappijen, waaronder Ziggo en UPC.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.