Ads Top

Systeemcamera NX300 nu verkrijgbaar

De nieuwe systeemcamera NX300 van Samsung is nu verkrijgbaar in de winkel. Daarmee zorg je ervoor dat je maximaal bent voorbereid op de zomer, want het maken van (zonnige) professionele foto’s is makkelijker dan ooit met de 14 automatische settings. En waar je de komende lente- en zomermaanden ook uithangt, je kunt alle beelden direct met je Facebook-vrienden delen via Wi-Fi. De nieuwe lens is bovendien het eerste one-lens systeem ter wereld. Hiermee leg je foto’s én video’s in 3D vast. Kortom, oefenen in de lente en losgaan in de zomer.
Samsung heeft de Wi-Fi-technologie van haar smartphones toegepast op de NX300 SMART Camera, zodat je altijd en overal de mogelijkheid hebt om foto's en video's direct met vrienden te delen. Het gebruik van Wifi is simpel: Activeer de Wi-Fi hotspot op je telefoon of log in bij een beschikbaar Wi-Fi netwerk. Vervolgens kun je de foto’s en video’s direct vanaf de camera delen via Facebook, YouTube of e-mail.
De Samsung NX300 is in de kleuren bruin, zwart en wit vanaf nu in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs bedraagt 799 euro incl. BTW.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.