Ads Top

NEC LED-oplossingen voor indoor en outdoor videowalls

NEC Display Solutions Europe heeft zijn serie indoor en outdoor LED-modules uitgebreid. Ideaal voor tijdelijke en permanente videowall-installaties, waarbij de hoogste beeldkwaliteit benodigd is. Daarnaast lanceert NEC een totem met de naam Messenger. Deze is speciaal ontworpen om binnen en buiten te gebruiken in combinatie met de bestaande en nieuwe LED-modules van NEC. 
Daarmee heeft NEC een complete lijn van high-end en standaard 6mm pixel pitch modules voor binnen tot 10 (SMD), 15 (RGB) en 20mm (RGB) pixel pitch IP65 rated-panelen voor buiten. Met deze nieuwe introducties blijft NEC marktleider op het gebied van publieke display-oplossingen. 
De kleinere modules zijn volgens de fabrikant perfect voor het creëren van flexibele LED-walls voor binnen zoals winkelcentra, winkeletalages en grote ontvangstruimtes. Deze modules kunnen ook gebruikt worden voor grotere LED-walls geschikt voor stadions, pleinen, billboards en andere grote installaties die op meerdere manieren ingezet worden. Videowalls kunnen, ongeacht de gebruikte NEC-module, uitgerust worden met een optionele omgevingslichtsensor. De sensor helpt om de ergonomie te optimaliseren door verblindende helderheidsniveaus te vermijden en de Total Cost of Ownership (TCO) te reduceren door energieverbruik te verlagen. De 10mm module kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De 20mm module, daarentegen, is ontworpen voor buiteninstallaties met grotere kijkafstanden. In alle modules worden Nichia LED’s gebruikt waardoor een uitstekende beeldkwaliteit, grotere betrouwbaarheid en langere levensduur gegarandeerd wordt. Naast het uitbreiden van de reeks LED-modules heeft NEC The Messenger Plug en Display reeks ontwikkeld. Deze zijn ontworpen om op eenvoudige wijze bewegwijzering en advertenties te lanceren.  

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.