Ads Top

PlayMemories Camera Apps voor NEX-5R en NEX-6

Sony introduceert twee nieuwe, gebruiksvriendelijke PlayMemories Camera-apps die nieuwe creatieve functies bieden voor de NEX-5R- of NEX-6-camera met verwisselbare objectieven. Met deze twee apps kunnen in één oogwenk een grote reeks foto-effecten op de camera worden gecreëerd. Er is geen speciale pc-software of kennis van fotobewerking voor nodig.
Light Shafttransformeert normaal uitziende landschappen, stranden en luchten met een inspirerende uitbarsting van lichtstralen, zoals een zon die spectaculair door het wolkendek breekt. Positioneer de lichtbron en kies een effect: Ray, Star, Flare of Beam. Pas daarna de hoek, de intensiteit, de lengte en het aantal stralen naar wens aan, van subtiel tot extreem. Een kopie van de oorspronkelijke foto wordt automatisch met de bewerkte versie opgeslagen.
Motion Shot legt het bewegende onderwerp met een snel salvo van opnamen vast en combineert elke fractie van de beweging in een enkel beeld. Druk op de sluiterknop en volg de razendsnelle actie van een snowboardstunt of een polsstoksprong. Bevries de schoonheid van wilde vogels die op een meer neerstrijken.
De nieuwe PlayMemories Camera Apps voor de NEX-5R en NEX-6 zijn nu in Europa beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.