Ads Top

Panasonic komt met nieuwe Lumix camera

De nieuwe LUMIX DMC-LF1 van Panasonic, de nieuwste compactcamera in het topsegment, is de perfecte camera voor enthousiaste fotoliefhebbers die het beste willen op het gebied van fotografie, fotobewerking en design, zo stelt de fabrikant.
De camera biedt een grote verscheidenheid aan opnamemogelijkheden en groothoek- en telebereik. De LF1 heeft een 12,1-megapixel MOS-sensor en een hoge ISO-gevoeligheid voor uitstekende prestaties bij weinig omgevingslicht.
Door toepassing van de geavanceerde optische technologie van Panasonic kon een hoogwaardige 28-200 mm lens worden ingebouwd in de lichte body van de LUMIX DMC-LF1. De nieuwe LEICA-lens is ook uitzonderlijk veelzijdig, qua groothoek- en telebereik. De 28-200 mm groothoeklens met 7,1x optische zoom is speciaal ontworpen om opnames mogelijk te maken onder verschillende omstandigheden. Van panoramafoto's van weidse landschappen tot complexe portretopnames, de beeldkwaliteit en prestaties van de LUMIX DMC-LF1 zijn altijd uitstekend.
Met de LUMIX DMC-LF1 kan de gebruiker ook zelf creatieve effecten toevoegen vóór en ná dat op de ontspanknop wordt gedrukt. Creative Control en Creative Retouch bieden 15 filtereffecten waarmee zelfs opnames kunnen worden veranderd in artistieke beelden. Dertien van deze filtereffecten kunnen ook worden toegepast op panorama-opnames in Creative Panorama.
De DMC-LF1 is leverbaar vanaf juni 2013 in de kleuren wit en zwart voor 429 euro. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.