Ads Top

RTL en Ximon gaan samenwerking aan

Ximon start met het aanbieden van films van RTL Nederland. Vanaf vandaag zijn tientallen RTL filmtitels op elk gewenst moment te kijken via Ximon’s smart TV- iPad- en webapplicaties.
RTL en Ximon zien dit als de opmaat naar een langdurige samenwerking op het gebied van content. Ximon biedt al films en series aan van de NPO zenders en vanaf nu krijgt het aanbod een substantiële aanvulling met de RTL titels. Deze passen perfect binnen de catalogus van dè grootste aanbieder van Nederlandse film en internationale crossover en arthouse movies.
De films die zo veelbetekenend zijn voor onze vaderlandse filmhistorie, zijn nu na lange tijd voor iedereen beschikbaar via ximon.nl, de Ximon app op smart tv’s en de Ximon iPad app. De films Karakter (1997) en Antonia (1995) hebben beide een Oscar gewonnen in categorie ‘Beste Buitenlandse Film’. Absolute Nederlandse topfilms als De Lift (1983), Abel (1986), De Noordelingen (1992), Ciske de Rat (1984) en Amsterdamned (1988), krijgen hiermee een plek binnen de totale on demand film-en seriecatalogus (meer dan 3.100 titels) van Ximon.
De films van RTL komen beschikbaar binnen het Ximon Plus abonnement, dat voor €9,50 per maand is af te sluiten, of zijn te kijken via pay-per-view of prepaid tegoed. Ximon biedt dit VOD abonnement al sinds april 2011 en is daarmee de eerste in Nederland. Met dit abonnement zijn meer dan 2.750 titels uit het totale aanbod van Ximon (3.100+ titels) onbeperkt te kijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.