Ads Top

Nieuw op HBO Max in april

De nieuwe miniserie Love & Death, het laatste seizoen van Barry, nieuwe seizoenen van Somebody Somewhere, 100 Foot Wave, en nieuwe afleveringen van Succession, Rain Dogs, Perry Mason en meer in april op HBO Max.

In april gaat de nieuwe miniserie Love & Death in première op HBO Max. De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Candy & Pat Montgomery en Betty & Allan Gore - twee kerkgaande koppels die genieten van hun leven in een klein dorpje in Texas... totdat een buitenechtelijke affaire ertoe leidt dat iemand een bijl oppakt.

In het explosieve en hilarische vierde en laatste hoofdstuk van Barry (17/04) wordt Cousineau (Henry Winkler) geprezen als een held en heeft Barry’s (Bill Hader) arrestatie schokkende gevolgen.

De veelgeprezen HBO Original-comedyserie Somebody Somewhere (24/04), met in de hoofdrol comedian en zangeres Bridget Everett, keert terug voor een zevendelig tweede seizoen. Sam (Bridget Everett) lijkt op het eerste gezicht een typische vrouw uit Kansas, maar eigenlijk heeft ze moeite om haar draai te vinden in haar geboorteplaats. Het nieuwe seizoen laat ons zien dat families lastig kunnen zijn, ongeacht hoe leuk ze in de basis ook zijn. Sam en Joel (Jeff Hiller) hebben een comfortabele routine gevonden, maar niets blijft voor altijd hetzelfde.

100 Foot Wave (17/04) keert terug naar Nazaré, Portugal, met tussenstops in Hawaï en Californië, voor een bloedstollend tweede seizoen vol adrenaline. De documentaireserie volgt de legendarische big-wave surfer Garrett McNamara, zijn surfcollega’s van wereldklasse en enkele verrassende nieuwkomers terwijl ze de grenzen van hun sport, hun lichaam en geest alsmaar blijven verleggen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.