Ads Top

TCL Europe introduceert de nieuwe C-serie tv’s & Soundbars

TCL lanceert een nieuwe serie tv’s en soundbars in Europa. Het nieuwe vlaggenschip van de C84-serie legt volgens TCL de lat hoog voor uitstekende audiovisuele kwaliteit en softwarefuncties. Gebaseerd op TCL Mini LED en QLED technologie, en ondersteund door AiPQ Processor 3.0 beeldkwaliteit algoritmes, levert dit model een helderheid van 2000 nits.
 
Dankzij Game Master Pro 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar, 240Hz Game Accelerator en de nieuwste ondersteunde HDR-formaten (waaronder HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ) is deze nieuwe TCL Mini LED tv bovendien geschikt voor weergave van HDR-films, sport en games. De C84-serie is nu verkrijgbaar in de formaten 55, 65, 75 en 85 inch.
 
In 2023 werkte TCL, gedreven door zijn slogan Inspire Greatness, aan nieuwe 4K QLED SMART tv's om premium betaalbare technologie te bieden met connected entertainment via geavanceerde beeldschermtechnologie. Dit voorjaar voegt TCL twee updates toe aan het QLED-assortiment, de TCL QLED 4K tv C64-serie en C74-serie.

Eerder deze maand onthulde ook TCL zijn nieuwe TCL 4K QLED TV C64 Series, die vanaf volgende maand breed beschikbaar zullen zijn in Nederland. Deze nieuwe serie combineert QLED-technologie, 4K HDR Pro, 60Hz Motion Clarity voor kleurrijke scherpe HDR-beeldkwaliteit. De C64-serie zal verkrijgbaar zijn in schermformaten van 43, 50', 55, 65, 75 en 85 inch.

Daarnaast onthult TCL vandaag haar gloednieuwe C74-serie, die QLED combineert met Full Array Local Dimming-technologie, 4K HDR Pro en 144Hz Motion Clarity Pro voor vloeiende, scherpe en kleurrijke HDR-beeldkwaliteit. Bovendien wordt de C74-serie geleverd met Game Master Pro 2.0 - een verzameling van TCL-softwarefuncties die zijn afgestemd op het optimaliseren van uw game-ervaring, waardoor het de beste gaming-tv in zijn soort is (voor gamers met hardware- en softwareconfiguraties die vergelijkbaar zijn met die van een pc).

Dit voorjaar lanceert TCL Europe ook zijn nieuwe S64 Series Dolby Audio Soundbars:
- De nieuwe S642W, een 2.1 kanaals hoogwaardige soundbar met draadloze subwoofer en met 200W vermogen.
- De nieuwe S643W, een 3.1 kanaals hoogwaardige soundbar met draadloze subwoofer en 240W audiovermogen.

Deze nieuwe modellen hebben een slank en gestroomlijnd ontwerp, bevatten HDMI 1.4 met ARC en worden ook aangedreven door DTS Virtual:X en Bluetooth 5.3.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.