Ads Top

TV Oranje is ‘Zender van de Maand’ bij KPN

Muziekzender TV Oranje is vanaf 1 april ‘Zender van de Maand’ bij KPN. Dat betekent dat iedereen die bij KPN het basispakket van Interactieve TV of TV+ afneemt, een maand lang gratis kan kijken naar de ‘zender met muziek van eigen bodem’. TV Oranje is normaal gesproken alleen te vinden in het Pluspakket op kanaal 112, maar tot 1 mei kunnen alle KPN-abonnees er via het etalagekanaal 42 gratis naar kijken.

De uitverkiezing tot ‘Zender van de Maand’ bij KPN is voor TV Oranje reden om een speciale prijsvraag te organiseren waarbij 5 x 2 premium-vrijkaarten voor de Nacht van Oranje kunnen worden gewonnen. Dit gezellige Hollandse muziekfeest vindt traditioneel plaats in Rotterdam Ahoy op de avond voor Koningsdag. Op woensdag 26 april zullen Hollandse topartiesten als Lee Towers, Marianne Weber, René Karst, John West, Wolter Kroes en Mart Hoogkamer op de bühne van Ahoy staan. Meer informatie over de prijsvraag is te vinden op www.tvoranje.nl.
 
TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse muziek. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, tv-specials rond Nederlandse artiesten en de hitlijst Oranje Top 30.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.