Ads Top

Prime Video onthult trailer van Medellín

Prime Video heeft de trailer en teaserposter onthuld voor Medellín, de nieuwe actiekomedie van Franck Gastambide (Pattaya, Taxi 5, Validé), met in de hoofdrollen Gastambide, Ramzy Bedia (La Tour Montparnasse Infernale), Anouar Toubali (Pattaya), Brahim Bouhlel (Validé), Raymond Cruz (Breaking Bad) en Essined Aponte (S.W.A.T.), met een gastrol van Mike Tyson (The Hangover).

Medellín verschijnt exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen op 2 juni 2023.

Om zijn jongere broer te redden van een gevaarlijk kartel in Medellín, heeft Reda (Ramzy Bedia) een plan dat zo simpel is als compleet gestoord: stel een team samen en beraam een aanval in Colombia. Maar dit waanzinnige avontuur loopt uit de hand wanneer hij besluit de zoon van de kartelleider te ontvoeren om hem te ruilen voor het leven van zijn broer.

Deze Franse Original film is gebaseerd op een idee van Franck Gastambide, die samen met Charles Van Tieghem (Validé) het scenario schreef. Kowloon Film (Eric Altmayer en Nicolas Altmayer) produceerde de film.

Medellín voegt zich bij de duizenden series en films in de Prime Video-catalogus, waaronder hitfilms als The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Terminal List, Tom Clancy's Jack Ryan, Star Trek: Picard, Carnival Row, American Gods en The Boys, evenals Franse Originals Overdose, LOL: Qui Rit, Sort !, Mixte, Le Bal des Folles, Orelsan : Montre Jamais Ca à Personne, Celebrity Hunted, en exclusives zoals BDE, Coeurs Noirs, Darknet-sur-Mer, Connectés, Je te Veux Moi Non Plus, allemaal beschikbaar op Prime Video. Als Prime-lid in Nederland profiteer je van exclusieve kortingen, gratis snelle bezorging op miljoenen producten op Amazon.nl en onbeperkt streaming van duizenden populaire films en TV-series, allemaal vanuit één lidmaatschap voor slechts 2,99 euro per maand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.