Ads Top

KPN gaat dekking Digitenne verbeteren

Met de start van de lente maakt Digitenne van KPN zich klaar voor het nieuwe recreatieseizoen. Niet alleen is het zenderaanbod uitgebreid, ook het netwerk in populaire recreatiegebieden is verder verbeterd. Hierdoor is ‘weg in eigen land’ nu nog leuker met sport en tv-series waar en wanneer je wilt, zegt KPN.

Met Digitenne is het mogelijk om televisie te kijken op plekken waar je geen internet of kabel voor handen hebt. Omdat het signaal in de ether verspreid wordt en recreatie vaak plaats vindt in de buitengebieden, blijft KPN het Digitenne netwerk verbeteren. Zo heeft KPN vorige maand in Zuidwest-Friesland in de regio Tjerkgaast het Digitenne-bereik geoptimaliseerd door een extra steunzender te plaatsen. Dit betekent dat in deze regio het Digitenne-signaal voor tv-kijkers en radioluisteraars sterk is verbeterd.

Vanaf 1 januari 2023 heeft KPN het eerste kanaal van ESPN toegevoegd aan de zenderlijst van het basispakket. Daardoor is ESPN tegenwoordig voor alle Digitenne kijkers gratis beschikbaar. Met ESPN 1 biedt men nu standaard meer sport.

Digitenne is snel en makkelijk aan te sluiten. Dat kan door de geleverde tuner te gebruiken of door gebruik van een insteekkaart (CI+ 2.0 module), want de meeste huidige tv’s bieden deze functionaliteit. Daardoor is het mogelijk om nagenoeg overal in Nederland te kijken naar de 30 populairste tv-zenders van Nederland.

Komende maanden breidt KPN het netwerk nog verder uit, zodat ook in andere (recreatie)gebieden, waaronder in Zoutelande het signaal verder geoptimaliseerd wordt. Zo blijven we investeren in het beste netwerk van Nederland.

Klanten die thuis al beschikken over televisie van KPN, kunnen hun abonnement gemakkelijk met Digitenne uitbreiden voor slechts 5 euro per maand extra. Ze kunnen de tuner of insteekkaart (incl. antenne) bestellen in de MijnKPN app. Los is Digitenne ook verkrijgbaar voor 18 euro per maand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.