Ads Top

Pathé Ypenburg opent haar deuren

Pathé opent op donderdag 13 april haar 30ste bioscoop aan de Guldenlaan 3 in Den Haag. De hypermoderne bioscoop heeft acht zalen die volledig zijn uitgerust met 1.442 comfortabele Relax Seats en het beste beeld en geluid. Het gebouw kenmerkt zich door het visuele gebruik van de bestaande bouwstructuur, waardoor er een eigentijdse mix is ontstaan van de betonconstructie met de Pathé stijl. Hiermee is de nieuwe bioscoop een mooie aanwinst voor de groeiwijk Ypenburg. Tickets zijn vanaf vandaag te koop.

Pathé Ypenburg is de 30ste bioscoop van Pathé in Nederland, en de vierde bioscoop van Pathé in de regio Den Haag. Voor filmliefhebbers uit Den Haag en omgeving is Pathé Ypenburg makkelijk bereikbaar. De bioscoop ligt namelijk op een steenworp afstand van NS Station Den Haag Ypenburg en heeft een zeer ruime parkeergarage voor auto’s en fietsen. De bioscoop en alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk. Burgemeester van Den Haag Jan van Zanen verricht de officiële opening op donderdag 11 mei.

De nieuwe bioscoop komt tegemoet aan de wensen van alle bioscoopbezoekers. Het comfort wordt optimaal met de Pathé Relax Seats. De zalen, het geluid en de filmdoeken worden voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van beeld en geluid, zoals 4K RGB-laserprojectie. De bioscoop gaat een breed aanbod aan films en speciale voorstellingen vertonen, en heeft ruimte voor evenementen en specials zoals de Kleuterbios, 50PLUS Bios, Ladies Nights en live opera-, ballet- en theatervoorstellingen. Ook zijn er voorzieningen aanwezig voor congressen en presentaties. In het gebouw is ook ruimte voor andere entertainment gelegenheden, om van te genieten voor of na een bioscoopbezoek. Arcadehal Sir Winston Fun & Games gaat ook op donderdag 13 april open.

De ‘Pathé Relax Seat’ is een elektrisch verstelbare stoel. Met een knop kan de bezoeker de rugleuning en voetenbank instellen naar zijn of haar favoriete stand. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waar bezoekers makkelijk een hapje en drankje op kunnen plaatsen. Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het doek. Pathé plaatste eerder al de Relax Seats in alle zalen van haar bioscopen in Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Haarlem en Ede. Deze comfortabele stoelen met tafeltjes worden erg goed gewaardeerd door de bezoekers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.