Ads Top

XGIMI heeft de MoGo-productreeks vernieuwd

XGIMI heeft de MoGo-productreeks vernieuwd. De MoGo 2-serie, bestaande uit de MoGo 2 en MoGo 2 Pro, biedt volgens de fabrikant aanzienlijke verbeteringen in helderheid, schermnauwkeurigheid en geluidsvermogen.

De MoGo 2-serie beschikt over een zelfontwikkelde lichtmotor die lenzen met hoge transmissie coating gebruikt om lichtverlies te beperken en een helder en scherp beeld te produceren met een indrukwekkende lichtkracht tot wel 400 ISO-lumen. Met resoluties van 1080p (voor de MoGo 2 Pro) en 720p (voor de MoGo 2) zijn de beelden die deze projectoren creëren scherp en gedetailleerd.

De serie biedt een kleurweergave met een bereik tot 90% van het DCI-P3-kleurengamma en de veel in Hollywood gebruikte D65-norm voor kleurtemperatuur, wat zorgt voor een visueel realistische ervaring.

De MoGo 2-serie levert ook een 'meeslepende audio-ervaring' dankzij de geluidsweergave van twee luidsprekerunits van 8W. Het dubbelzijdige ontwerp resulteert in een meer driedimensionale en intense audio-ervaring. Zo is er minder verlies in de hoge frequenties en een breder en gelijkmatiger geluidsveld. De behuizing is voorzien van een transparant venster aan de achterkant zodat de structuur van het membraan en de geluidsbeweging in de luidspreker duidelijk te zien is. Gebruikers kunnen genieten van uitstekende geluidsprestaties, zelfs op korte afstand en vanuit elke hoek. De vier verschillende geluidsmodi, Film-, Sport-, Muziek- en Nieuwsmodus, zorgen ervoor dat de projectoren voldoen aan verschillende gebruikersbehoeften.

De MoGo 2 wordt geleverd met ISA 1.0 met automatische keystone-correctie en automatische scherpstelling. Binnen enkele seconden geeft de projector geautomatiseerde scherpte en uitgelijnd beeld.

De MoGo 2 Pro beschikt verder als eerste XGIMI-projector over de nieuwe versie, de ISA 2.0-technologie. Dit betekent als toevoeging op de ISA 1.0 dat de keystone van deze projector binnen enkele seconden zeer nauwkeurig, snel en zelfs helemaal zonder onderbreking corrigeert en focust. Ook de intelligente oogbescherming is toegevoegd. De lichtbron van de projector dimt zodra er iemand in de buurt van de projector komt, om de ogen te beschermen tegen schadelijk licht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.