Ads Top

HBO Max geeft eerste officiële trailer en poster vrij voor Spy/Master

De nieuwe Europese Max Original SPY/MASTER, een aangrijpend zesdelig spionagedrama, gaat op 19 mei in première op HBO Max. De trailer is hier te zien.

SPY/MASTER, gemaakt door Adina Sădeanu en Kirsten Peters, speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De spionageserie beslaat een week in het leven van het fictieve personage Victor Godeanu, gespeeld door Alec Secăreanu (God's Own Country, Ammonite, Happy Valley), de rechterhand en naaste adviseur van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu. Godeanu is echter ook een geheim agent voor de KGB en moet Roemenië en Ceaușescu ontvluchten voordat hij wordt ontdekt.

Met slechts één kans om in leven te blijven, gebruikt hij een diplomatieke reis naar Duitsland als springplank naar de Verenigde Staten. Geholpen door een undercover Stasi-agent en voormalige vlam (Svenja Jung, Deutschland89) en een opkomende CIA-agent (Parker Sawyers, Southside with You), moet Godeanu ontsnappen aan de KGB en de spionnen van zijn eigen land (Ana Ularu en Laurențiu Bănescu), wetende dat zijn desertie zijn familie in levensgevaar zal brengen.  

De zesdelige dramaserie won HBO's nationale scenarioschrijfwedstrijd in Roemenië "Schrijf een scenario voor ..." Het is geproduceerd door Proton Cinema en Mobra Films voor HBO Max.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.