Ads Top

Geavanceerde cameratechnologie in nieuwe Galaxy S-reeks

Samsung lanceert vandaag de Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ en Galaxy S23 en luidt daarmee naar eigen zeggen een nieuw tijdperk in voor de Samsung Galaxy-lijn. Vooral de camera's vallen op.

De Galaxy S23 Ultra, het topmodel, beschikt over een nieuwe 200MP Adaptive Pixel-sensor. De sensor maakt gebruik van pixel binning voor meerdere niveaus van beeldverwerking in hoge resolutie. Omdat selfiecamera's belangrijker zijn dan ooit voor onze dagelijkse communicatie, introduceert de Galaxy S23-serie snelle autofocus en de eerste Super HDR-selfiecamera, met een sprong van 30fps naar 60fps, voor zichtbaar betere foto's en video's met de camera aan de voorzijde.
 
Voor wie nog meer creatieve mogelijkheden wil, biedt de Galaxy S23-reeks een aantal tools die elke fotografie-ervaring uniek maken. Met de Expert RAW-app6, die alleen beschikbaar is op Samsung Galaxy, kunnen foto's in RAW en JPEG worden gemaakt en bewerkt op DSLR-wijze.

Gebruikers kunnen experimenteren met Multi-Exposure-fotografie of een heldere foto van het sterrenstelsel maken met de Astrophoto-functionaliteit. Na te zijn gedownload op de Galaxy S23, zijn de Expert RAW-functies toegankelijk in de Samsung Camera App. Met de nieuwe zoommogelijkheden van de Camera Controller-app7 op de Galaxy Watch5-serie kun je vanaf je pols de perfect gekaderde foto maken.
 
Andere verbeteringen van de camera zijn:
•    Bij slecht licht of in situaties die normaal gesproken een onscherp beeld zouden opleveren, zijn video’s stabiel met verdubbelde optische beeldstabilisator (OIS)-hoeken in alle richtingen op de Galaxy S23 Ultra.
•    Video-opnames krijgen een filmisch effect met verbeterde 8K-video8 met 30 frames per seconde en een bredere hoek.
•    Geavanceerde, objectgebaseerde AI analyseert elk detail in het beeld, zelfs tot de kleinste gezichtskenmerken als haar en ogen, om dynamische kenmerken van personen zorgvuldig weer te geven.
•    Voor een nog betere video-ervaring creëert de nieuwe 360 Audio Recording-functionaliteit9 een multidimensionaal geluid op de Galaxy Buds2 Pro.
Op de Galaxy S23+ en Galaxy S23 krijgt de iconische Galaxy-camera een vernieuwd uiterlijk. De huidige contourbehuizing van de camera is verdwenen, waarmee deze Galaxy-reeks zich duidelijk onderscheidt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.