Ads Top

1,9 miljoen Ziggo klanten beschikken inmiddels over een Mediabox Next of een Next Mini

VodafoneZiggo vervangt sinds 2022 versneld de oude mediaboxen voor de nieuwe generatie energiezuinige en kleinere apparaten. 1,9 miljoen klanten beschikken inmiddels over een Mediabox Next of een Next Mini., zo blijkt uit de jaarcijfers.

De Mediabox Next Mini is energie-efficiënter en bestaat voor 85 procent uit gerecycled materiaal. Daarnaast is hij strak verpakt in karton, om zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken en flink te besparen op plasticgebruik.

VodafoneZiggo heeft naar eigen zeggen een succesvol jaar achter de rug, waarin het telecombedrijf in een uitdagende markt alle financiële doelen heeft behaald. Het bedrijf staat er ook operationeel goed voor. Dit komt onder andere door het in 2022 voltooien van de landelijke operatie om bijna 7,5 miljoen huishoudens en bedrijven aan te sluiten op het snelle 1Gbps-netwerk van Ziggo. De vaste en mobiele netwerken van VodafoneZiggo behoren al jaren tot de beste in de wereld. Dit uit zich ook in een continue groei van zakelijke klanten op het vaste netwerk en de aanwas van mobiele abonnees.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.