Ads Top

Adobe Lightroom verrijkt de Samsung Galaxy S23-serie met professionele fotobewerking

Smartphones uit de Samsung Galaxy S23-serie gaan wereldwijd gebruik maken van Adobe Lightroom als exclusieve standaard fotobewerking-app voor foto's die met de Expert RAW-app zijn gemaakt.

De Expert RAW-app, exclusief beschikbaar op Samsung Galaxy, maakt opnamen en bewerkingen in RAW en JPEG mogelijk in DSLR (spiegelreflexcamera)-stijl. Eenmaal gedownload is de Expert RAW-app functionaliteit ook toegankelijk via de Camera app op de Galaxy S23-serie. Voor een verbeterde ervaring zetten de Samsung Galaxy Book 3 Ultra en Pro PC's automatisch Expert RAW beelden over van Galaxy S23-apparaten. Ook zijn gebruikers in staat om beelden te bewerken in Adobe Lightroom voor professionele resultaten.

Als de enige fotobewerkingsapp die rechtstreeks is geïntegreerd met Expert RAW, stelt Lightroom Galaxy S23-gebruikers in staat om met één tik RAW-foto's te bewerken. Doordat het programma gebouwd is met presets en tutorials voor hobbyisten en met geavanceerde technologieën voor detailverbetering voor professionals, biedt Lightroom elke gebruiker een uitstekende ervaring op het gebied van fotobewerking. Gebruikers profiteren van Lightroom's beeldverwerking, eenvoudige bediening en flexibiliteit, inclusief onderscheidende factoren zoals cloudopslag. Op deze manier kunnen gebruikers hun RAW-foto’s direct naar de cloud sturen, komt er kostbare smartphone-ruimte vrij en wordt gesynchroniseerde bewerking op andere apparaten mogelijk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.