Ads Top

Vijfde aflevering van The Last of Us al vanaf 11 februari te streamen op HBO Max

Aflevering vijf van de HBO Original-serie The Last of Us zal twee dagen eerder te streamen zijn op HBO Max, vanaf zaterdag 11 februari. Nieuwe afleveringen van de serie zullen vervolgens weer elke maandag verschijnen tot en met de seizoensfinale op 13 maart.

De serie speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingezet om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

Met een score van 96% fresh op Rotten Tomatoes is de serie door Rolling Stone uitgeroepen tot " HBO’s next big hit, waarbij Variety opmerkt dat "one sees the near future in which the show winds up among television’s best.

De serie is een coproductie met Sony Pictures Television en wordt geproduceerd door Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan en Rose Lam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.