Ads Top

Film1 van SPI International breidt contentaanbod uit met fors aantal titels van Dutch FilmWorks

SPI's premium betaalkanaal en on-demand-dienst Film1 blijft zijn contentaanbod uitbreiden door deals te sluiten met grote distributeurs. Het mediabedrijf heeft onlangs meer dan zestig titels van Dutch FilmWorks uit de Benelux bemachtigd, waaronder Hollywood-kaskrakers en populaire titels als Hitman's Wife's Bodyguard, Till Death, Way Down, Moonfall en Zwanger & Co.

De catalogus van Dutch FilmWorks biedt naast populaire Hollywoodfilms een brede selectie succesvolle Nederlandse bioscoopfilms. Deze overname versterkt het aanbod op de themazender Film1 Family met dertig Nederlandse romcoms en familiefilms, waaronder Brief voor de Koning, Mannenharten, Whitestar en Smoorverliefd. Na vertoning op de premium filmzender Film1 is een selectie van deze films ook te zien op basiszender FilmBox.

Blockbuster Hitman's Wife's Bodyguard is een actiekomedie met filmsterren Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas en Morgan Freeman. In de sciencefiction-hit Moonfall van Roland Emmerich kruipen Halle Berry en Patrick Wilson in de huid van astronauten om de wereld te redden. En in de rom-com Zwanger & Co van Johan Nijenhuis verschijnen Lieke van Lexmond, Thom Hoffman en Waldemar Torenstra. Andere must-see titels zijn de thrillers Till Death met Megan Fox en Way Down met in de hoofdrol Freddie Highmore.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.