Ads Top

Eerste platte mini-led gaming-monitor van Samsung

Samsung kondigt de wereldwijde lancering aan van de Odyssey Neo G7 (modelnaam: G70NC), het eerste platte mini-led-model in de toonaangevende Odyssey-serie.

Het grote scherm is ontworpen om gamers een uitgebreider gezichtsveld en meer details te bieden, waardoor ze volledig op kunnen gaan in de wereld van hun games.
 
De Samsung Odyssey Neo G7 biedt levensechte beeldkwaliteit, een hoogwaardige kijkomgeving die je naar behoefte aan kunt passen en gepersonaliseerde functionaliteiten voor een optimale gamebeleving.

Het grote 43-inch scherm levert 4K-resolutie (3.840 x 2.160) met VESA Display HDR600 en HDR 10+ certificering voor een geavanceerde beeldkwaliteit met de best mogelijke grafiche prestaties. De Odyssey Neo G7 maakt maximaal gebruik van de Quantum Matrix-technologie van Samsung, met behulp van Quantum mini-leds die ultrafijne en nauwkeurige controle van de dicht opeengepakte leds mogelijk maken. Hierdoor zie je rijkere zwarttinten, levendigere kleuren en meer details, zelfs in donkere game-omgevingen.
 
Bovendien vermindert het Matte Display de lichtreflectie op het scherm, waardoor afleiding tijdens intense gamesessies wordt geminimaliseerd en alle details op het grote scherm zichtbaar blijven. Zo kun je gefocust blijven op je game en de verbluffende visuele prestaties.
 
De Odyssey Neo G7 is een geweldige monitor voor elk game-platform. Hij is voorzien van een DisplayPort- en een HDMI 2.1-verbinding die geschikt is voor de nieuwste gameconsoles. Ook kun je je mobiele games op het grote 43-inch scherm spelen via de ingebouwde wifi/Bluetooth en je kunt zelfs simpelweg een controller aansluiten zonder console en genieten van een game in de cloud.

De Odyssey Neo G7 is vanaf begin februari in Nederland beschikbaar via de Samsung E-Store. Van 6 tot 26 februari geldt een speciale actie: bij de aankoop van de gaming monitor ontvang je een gratis soundbar. Vanaf april is de G70NC ook verkrijgbaar bij andere verkooppunten in Nederland. De adviesprijs is 1399 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.