Ads Top

MLS Season Pass is nu wereldwijd beschikbaar in de Apple TV-app

Sinds kort is er een grote hoeveelheid content over de Major League Soccer beschikbaar om in de stemming te komen voor de aftrap van het seizoen 2023 op 25 februari

Met MLS Season Pass zijn alle wedstrijden van de MLS en de Leagues Cup te zien, en honderden wedstrijden van MLS NEXT Pro en MLS NEXT

MLS Season Pass in de Apple TV-app is dé plek om alle MLS-wedstrijden te zien, binnen én buiten het reguliere seizoen, net als de wedstrijden voor de Leagues Cup. En dat allemaal zonder hinderlijke onderbrekingen.

Voortaan kunnen fans zich aanmelden voor de MLS Season Pass, een abonnementsservice die nu in ruim 100 landen en regio’s beschikbaar is in de Apple TV-app. Om in de stemming te komen voor het seizoen 2023 van de Major League Soccer is er nu allerlei gratis on-demand content beschikbaar, waarin fans alvast kunnen genieten van de actie, de voorpret en de unieke cultuur van de MLS.

Zo is er materiaal over de MLS-clubs, de profielen van de spelers van 2023, highlights van de competitie en de clubs uit het seizoen 2022, complete uitzendingen van klassiekers en korte documentaire-achtige reportages.

Na de aftrap van het seizoen op 25 februari biedt MLS Season Pass live elke reguliere MLS-wedstrijd, de gehele Audi MLS Cup Playoffs en de Leagues Cup1. Allemaal op één plek, op consistente tijdstippen en zonder hinderlijke onderbrekingen – nog nooit eerder vertoond bij live sportuitzendingen. Met een abonnement op MLS Season Pass zijn alle MLS-wedstrijden op miljarden devices te zien: met de Apple TV-app op Apple devices, smart-tv’s, streamingdevices, settopboxen en gameconsoles, en via tv.apple.com.

Op mlssoccer.com/schedule is het volledige speelschema van de MLS 2023 te zien, en daar staat ook welke wedstrijden de eerste maand gratis te zien zijn in de Apple TV-app. Gedurende het seizoen krijgen kijkers gaandeweg toegang tot meer gratis wedstrijden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.