Ads Top

Samsung vernieuwt tv portfolio

Samsung heeft vandaag de 2022 line-up van Neo QLED 8K, soundbars, accessoires en duurzaamheidsinitiatieven gepresenteerd tijdens het virtuele Unbox & Discover-evenement.

Met de nieuwe line-up wil Samsung de rol van televisie naar eigen zeggen opnieuw definiëren met geavanceerde schermen die meer bieden dan alleen entertainment.

Het portfolio is ontwikkeld vanuit de visie van 'Screens Everywhere, Screens for All'. Daarin staan toestel centraal in het huis en het dagelijkse leven van gebruikers.

De basis is de Neural Quantum Processor 8K. De nieuwste processor heeft 20 onafhankelijke neurale AI-netwerken, die elk de kenmerken en beeldkwaliteit van de inhoud analyseren voor een optimale weergave, ongeacht de bron.

De Neural Quantum Processor 8K stuurt ook een nieuwe technologische innovatie aan: Real Depth Enhancer. Dit scant het scherm en maximaliseert het contrast met de achtergrond door het object te verbeteren terwijl de achtergrond onbewerkt blijft. Het is vergelijkbaar met de manier waarop menselijke ogen beelden in het echte leven waarnemen, zodat het object op het scherm afsteekt tegen de achtergrond.

In de QN900B, een Neo QLED 8K-vlaggenschipmodel, komen alle geluiden uit een 90W 6.2.4- kanaalspeaker, met nieuwe topkanaalluidsprekers en Dolby Atmos met Object Tracking Sound Pro.

Samsung introduceert ook Wireless Dolby Atmos op zijn Neo QLED 4K- en 8K-TV’s voor een 'onberispelijke geluidskwaliteit' zonder de wirwar van HDMI-kabels. Wireless Dolby Atmos is beschikbaar op alle Q-series Soundbars, evenals de nieuwe 2022 Ultra Slim Soundbar, ontworpen voor een meeslepende audio-ervaring en een esthetische, minimale opstelling.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.