Ads Top

Courteney Cox in hoofdrol van nieuwe serie bij Canal Digitaal: Shining Vale

Zondag 6 maart start een nieuwe, spraakmakende serie bij Canal Digitaal: Shining Vale. Met een sterrencast en een origineel script, wordt er ook van deze STARZPLAY-productie veel verwacht.

Canal Digitaal heeft sinds de start van de samenwerking met STARZPLAY in april 2021 al vele kwaliteitsseries en -films aan haar on-demand-aanbod voor abonnees toegevoegd. Shining Vale is hierop een aanvulling.

Shining Vale is bedacht door actrice en schrijfster Sharon Horgan ( Catastrophe ) en voormalig Friends -schrijver Jeff Astrof als een komische variant van de film The Shining . De hoofdrolspeelster, Pat (gespeeld door Courteney Cox) is een romanschrijfster die worstelt met een writer’s block en een depressie. Nadat ze haar man (Greg Kinnear) heeft bedrogen, besluit ze dat een nieuwe start haar gezin goed zal doen. In een afgelegen villa probeert ze haar inspiratie voor een boek nieuw leven in te blazen, maar er bekruipt haar steeds meer het gevoel dat het spookt in huis. De rest van het gezin merkt niets vreemds op en begint te twijfelen aan Pat’s geestestoestand. Een duidelijke knipoog van de schrijvers naar de neiging die westerlingen hebben om ongemakkelijke emoties af te doen als mentale issues.

De serie is vanaf 6 maart te zien bij Canal Digitaal. Elke zondag is een nieuwe aflevering beschikbaar. Sinds 2019 is Canal Digitaal weer onderdeel van Canal+ Group, televisieprovider en producent van Europese films en series. Televisie- en series kijken bij Canal Digitaal kan vanaf 14,95 euro per maand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.