Ads Top

Onder meer Central Park en The Last Days of Ptolemy Grey bij Apple TV

Vanaf 4 maart bij Apple TV Central Park, de geroemde animatieserie waar veel in gezongen wordt, krijgt acht nieuwe afleveringen.

De eerste drie zijn te zien vanaf 4 maart. Daarna volgt elke week een nieuwe episode.

Op 4 maart krijgt nog een bekende Apple TV+ show een nieuw seizoen. Bekende en inspirerende mensen krijgen in Dear brieven van fans. Hierdoor leren zij wat voor een impact ze hebben op de mensen. In dit seizoen zien wie onder andere Malala Yousafzai, Jane Fonda en Billy Porter.

Vanaf 11 maart begint The Last Days of Ptolemy Grey. In deze serie zien we Samuel L. Jackson als Ptolemy Grey. Hij speelt een man die vergeten is door zijn familie, vrienden en zelfs zichzelf. In al die eenzaamheid raakt hij steeds dementer.  

WeCrashed (vanaf 18 maart) was ooit de meest veelbelovende Start-up. Toch ging alles volledig de mist in. Over wat er allemaal gebeurde is een podcast gemaakt en nu is deze verfilmd. In de miniserie hebben niemand minder dan Jared Leto en Anne Hathaway de hoofdrollen.

In Slow Horses (1 april) heeft niemand minder dan Gary Oldman de hoofdrol. Dit eerste seizoen van zes afleveringen is gebaseerd op het eerste boek uit de Slow Horses serie en daarin wordt een team van Britse geheimagenten gevolgd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.