Ads Top

MotoGP van start op Ziggo Sport

Sinds vrijdag 4 maart 2022 zendt Ziggo Sport alle MotoGP-, Moto2- en Moto3-trainingen, -kwalificaties en -races rechtstreeks en exclusief uit. Speciaal voor de MotoGP-uitzendingen heeft Ziggo Sport een geheel nieuwe augmented reality studio-set laten ontwerpen.

De motorliefhebber kan de komende drie seizoenen elk MotoGP-raceweekend live kijken bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. De MotoGP start op vrijdag met de vrije trainingen. Op zaterdag zijn de kwalificaties, gevolgd door de race op zondag. In juni is ook de TT van Assen live te zien voor alle klanten van Ziggo.

Ziggo Sport zal de MotoGP-uitzendingen op zondag met een uitgebreide studio-programmering omlijsten. Rob Kamphues neemt de presentatie voor zijn rekening. In de studio wordt hij onder andere bijgestaan door analist Barry Veneman. Frank Weeink verzorgt het commentaar bij de races. Barry Veneman en Peter Bom wisselen elkaar af als co-commentator. Het commentaar bij de Moto2 en Moto3 wordt dit seizoen verzorgd door Iwan van der Valk en Nigel Walraven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.