Ads Top

Samsung kondigt nieuwe TV’s aan: Neo QLED, Lifestyle en OLED

 

Samsung introduceert de nieuwe tv-modellen voor 2022. Met de nieuwe vlaggenschipmodellen van de Neo QLED 8K-serie, verschillende Lifestyle TV’s en de nieuwe Samsung OLED is het aanbod enorm divers te noemen.

Het belangrijkste product in Samsungs portfolio is de Neo QLED 8K-serie. Met kleuren en contrasten die je nog niet eerder zag, zegt Samsung. Door Samsungs groeiende 8K-ecosysteem koppel je eenvoudig de nieuwe Galaxy S22. Content gecreëerd in 8K speel je zo eenvoudig af op alle modellen van de Neo QLED 8K-serie.

De contrasten en helderheid worden bepaald de MiniLED’s die veertig keer zo klein zijn als standaard LED’s. Dat zorgt voor grotere dichtheid en versterkt het contrast, ook omdat de Neural Quantum Processor 8K zijn werk doet. De performance wordt dan nog eens extra verbeterd doordat de TV is uitgerust met 14-bits HDR Mapping en een anti-reflecterende laag.

De 90W 6.2.4-kanaalspeaker experience (QN900B) helpt kijkers het geluid te voelen door meerdere speakers van onder, boven en de zijkant. Wil je de totaalervaring van beeld en geluid nog intenser ondergaan, dan koppel je een Samsung soundbar via een draadloze ingebouwde Dolby Atmos-connectie van Smart TV naar soundbar.
 
De 2022 Samsung Neo QLED 8K-lijn bestaat uit de QN900 en QN800, beschikbaar in de maten 65, 75 en 85 inch.

De nieuwe modellen in de Lyfestyle line-up – die inmiddels bestaat uit The Frame, The Serif, The Sero, The Premiere, The Freestyle en The Terrace – verschijnen de eerste drie met een reeks spannende verbeteringen, waarmee je niet alleen je kijkervaring, maar ook je interieur verbetert.

Samsungs Lifestyle TV’s van 2022 zijn voorzien van het Matte Display. Die gaat verder dan het verminderen van weerspiegeling, want het bestaat uit een reliëflaag op het scherm die wel wat lijkt op een echt canvas.

Het Matte Display van The Frame verspreidt licht in verschillende hoeken en richtingen. Zo heb je minder last van dag- of kunstlicht en geniet je extra van je kijkervaring. Bovendien heeft de Frame een geüpdatet Art Store waarin het extra eenvoudig browsen is. Je hebt nu toegang tot meer dan 1.600 kunstwerken van gerenommeerde instituten van over de hele wereld. In Nederland heb je vanaf 1 april 2022 bovendien gedurende zes maanden toegang tot prachtige, exclusieve beelden uit de collectie van National Geographic.  

The Frame komt met een gratis proefabonnement op de Art Store van twee maanden, wat een verdubbeling is ten opzichte van voorheen.

The Serif verschijnt met een matte finish die perfect samengaat met het Matte Display. Dit maakt het iconische design nog imposanter en geeft het een ongekende premium look & feel.

Behalve met het Matte Display verschijnt The Sero ook met een reeks verbeterde functies. Zo geniet je van een geoptimaliseerde verticale schermervaring.

The Frame 2022 komt beschikbaar in de afmetingen 32, 43, 50, 55, 65, 75 en 85 inch; The Serif in 43, 50, 55 en 65 inch; en The Sero in 43 inch.

Vanuit de visie “Screens Everywhere, Screens for All” komt Samsung in 2022 met de Samsung OLED (S95B).

Samsung OLED combineert de performance van de Neural Quantum Processor 4K en de intelligentie van het Tizen-platform met het 'verbluffende geluid' van Samsung Object Tracking Sound en Q-Symphony met Dolby Atmos. Het geheel is samengebracht in een slank LaserSlim design.

De Neural Quantum Processor is ook ingebouwd in Samsungs nieuwe Neo QLED-modellen. Verder heeft de S95 een OLED-helderheidsversterker en doordat ook de kleuren worden verbeterd geniet je van realistischere, levensechte beelden en kleuren.

De nieuwe Samsung OLED is een duidelijke stap voorwaarts ten opzichte van voorgaande OLED-modellen.

De Samsung S95B komt vanaf medio tweede kwartaal van 2022 beschikbaar in de afmetingen 55 en 65 inch.

De 2022 Neo QLED, QLED en The Frame modellen zijn beschikbaar vanaf medio tweede kwartaal 2022.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.