Ads Top

AGON by AOC's G2-modellen nu in 165 Hz

 

AGON by AOC heeft zijn hooggewaardeerde G2-serie nu uitgebreid met nieuwe modellen met snellere IPS-panelen. AGON by AOC lanceert vier verschillende modellen met of zonder hoogte verstelbare standaarden en USB-ingangen, allemaal met een verbeterde verversingssnelheid van 165 Hz: de 24G2SPU, 27G2SPU, 24G2SPAE en de 27G2SPAE.

Het AGON by AOC-portfolio biedt een breed scala aan opties voor verschillende soorten gamers. Voor casual gamers zijn de platte IPS-panelen of gebogen VA-panelen uit de G2-serie, en de agressievere 1000R-kromming van de G3-serie het beste. Monitoren zoals de 60,5 cm/24-inch 24G2U en de 68,6 cm/27-inch 27G2U zijn twee van de best verkochte gamingmonitoren op de markt dankzij hoge prestaties die deze modellen bieden aan ambitieuze en avontuurlijke gamers.

De IPS-panelen die in alle modellen worden gebruikt, bieden een scherpe Full HD-resolutie, waarmee gamers hoge framerates kunnen bereiken zonder hun GPU's te belasten. De verversingssnelheid van 165 Hz produceert een veel soepelere game-ervaring dan de 144 Hz van hun tegenhangers, waardoor gamers een concurrentievoordeel hebben als het spannend wordt. Een MPRT-responstijd van 1 ms elimineert ghosting bijna volledig voor scherpe beelden zonder verstoringen, terwijl de Adaptive-Sync-ondersteuning haperingen en tearing elimineert door een variabele verversingssnelheid te gebruiken. Het slanke, 3-zijdige frameloze ontwerp van de modellen straalt 'gaming' uit, past perfect bij moderne gevechtsstations en vergroot de veelzijdigheid van multi-monitoropstellingen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.