Ads Top

2022 Neo QLED TV-line-up arriveert in Europa

Vanaf 14 maart is de nieuwe Samsung Neo QLED TV’s te bestellen. De line-up, met 8K- en 4K-modellen, is volgens Samsung een logisch vervolg op de collectie van afgelopen jaar, maar dan aangevuld met belangrijke upgrades en nieuwe functies.

Aangevoerd door het vlaggenschipmodel, de QN900B, omvat de nieuwe Neo QLED line-up vijf series. Er is voor ieder wat wils met schermafmetingen die variëren van 43 tot 85 inch.

De Quantum Mini LED-lichtbron is verder verbeterd met de toevoeging van 14-bits HDR-mapping, die nog meer details toevoegt aan donkere en heldere scènes, terwijl de Quantum Matrix nog beter is.

De nieuwe Neo QLED TV’s van Samsung hebben volgens de fabrikant een compromisloze surround sound. De line-up, die is uitgerust met multi-directionele speakers, ondersteunt voor het eerst Dolby Atmos-technologie. Gevolg is een meeslepende ervaring van het niveau dat je in een bioscoop verwacht. De geluidskwaliteit krijgt nog een extra dimensie door Object Tracking Sound (OTS). Deze functie zorgt ervoor dat het geluid als het ware om je heen beweegt, perfect synchroon met wat er op het scherm gebeurt. Zo zit je in het midden van de actie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.