Ads Top

Nieuw en binnenkort bij HBO Max

Sinds kort is de voor zes Oscars genomineerde film KING RICHARD te streamen bij HBO Max. Will Smith speelt Richard Williams, met een duidelijk beeld van hun toekomst voor ogen en met behulp van onconventionele methodes is Richard vastbesloten om van Venus en Serena Williams, die opgroeien in de arme wijk Compton, wereldberoemde tennissterren te maken.

Ook HBO Max, met elke week één of meerdere nieuwe afleveringen: WINNING TIME: THE RISE OF THE LAKERS DYNASTY de nieuwe HBO-serie van uitvoerend producent Adam McKay, over de levens van de Los Angeles Lakers in de jaren tachtig. Een van de meest gerespecteerde en beroemde dynastieën in de basketbalgeschiedenis. OUR FLAG MEANS DEATH, de nieuwe piraten-comedyserie geproduceerd door Taika Waititi (Jojo Rabbit) met een rol voor de Mauritaans-Nederlandse Samba Schutte.

MINX vertelt het verhaal van de toegewijde en ambitieuze jonge feminist Joyce, die in het Los Angeles van de jaren 70 woont. Ze werkt samen met een louche uitgeverij om het eerste erotische tijdschrift voor vrouwen te maken. DMZ, met Rosario Dawson in de hoofdrol, is gebaseerd op de gelijknamige DC graphic novel.

Daarnaast is er aantal Europese Max Originals verschenen. Het moderne Roemeense relatiedrama RUXX volgt Rux op haar persoonlijke reis naar de ontdekking van haar authentieke stem in een mannenwereld. De Zweedse comedy-serie LUST die in première ging tijdens Berlinale, gaat over Anette en haar drie beste vriendinnen die zich afvragen hoe ze hun seksleven in stand kunnen houden, terwijl er ook van alles van ze verwacht wordt op het gebied van carrière, kinderen, partners en andere zaken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.