Ads Top

Apple lanceert 'meest veelzijdige' iPad Air ooit

Apple heeft vandaag de iPad Air geïntroduceerd, met voor het eerst de Apple M1-chip: een enorme sprong voorwaarts qua prestaties, aldus Apple.

De USB-C-poort biedt tot twee keer hogere overdrachtssnelheden en de Cellular-modellen ondersteunen razendsnel 5G.

De 8-core CPU is tot 60 procent sneller en de 8-core GPU levert volgens Apple tot 2x snellere grafische prestaties vergeleken met de vorige iPad Air. Samen met de CPU en GPU maakt de 16-core Neural Engine geavanceerde machine learning-features mogelijk: Meerdere 4K-videostreams bewerken, games met zware graphics spelen, een ruimte in 3D inrichten, realistischere augmented reality (AR): dankzij de prestaties van de M1-chip kunnen gebruikers nu meer met hun iPad Air doen dan ooit.

De 12-MP ultragroothoekcamera aan de voorkant met Middelpunt zoomt automatisch in en uit zodat gebruikers in zicht blijven, ook als ze rondlopen. Wanneer anderen erbij komen zitten, zoomt de camera automatisch uit.

De nieuwe iPad Air is vanaf vrijdag 11 maart alvast te bestellen en ligt vanaf vrijdag 18 maart in de winkel.

De Wi-Fi-modellen van iPad Air zijn verkrijgbaar vanaf 698,50 euro en de Wi-Fi + Cellular-modellen zijn er vanaf 868,50 euro.

De nieuwe iPad Air is verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, sterrenlicht, roze, paars en blauw met een capaciteit van 64 GB of 256 GB.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.