Ads Top

Nieuwe Galaxy A serie met quad-camerasysteem

Samsung kondigt de Galaxy A53 5G en Galaxy A33 5G aan. De Galaxy A53 5G en A33 5G beschikken over een gloednieuwe processor, de kenmerkende Galaxy AI-camera, een groot en vloeiend scherm en een batterijduur van twee dagen.

Het quad-camerasysteem van de Galaxy A53 5G heeft een 64 MP OIS-camera met VDIS-technologie die altijd haarscherpe en stabiele opnamen maakt. Met de 32 MP camera aan de voorkant heb je de beste selfies en hoge kwaliteit video-oproepen binnen handbereikm, belooft Samsung.

De verbeterde nachtmodus maakt automatisch maximaal 12 afbeeldingen tegelijk. Zo zien ook je nachtopnames er helder uit, met minder ruis.

De verbeterde portretmodus legt diepte en onderwerpcontouren nauwkeuriger vast dankzij de dubbele camera's en krachtige AI. Met de Fun-modus voeg je makkelijk speelse filters en effecten aan je opnamen toe. Met Photo Remaster blaas je je oude foto’s van lage kwaliteit nieuw leven in. De Object Eraser verwijdert vervelende photobombs op de achtergrond.

De Galaxy A53 5G is in de kleuren Awesome Black, Awesome Blue en Awesome Peach vanaf 1 april verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van 449 (6+128 GB) of 509 euro (8+256 GB). De Galaxy A33 5G is in Awesome Black, Awesome Blue en Awesome Peach vanaf 22 april verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 369 euro (6+128 GB). Als je een (pre-)order plaatst voor de Galaxy A53 5G, dan krijg je Galaxy Buds Live cadeau.  

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.