Ads Top

Play More hoogtepunten voor december 2017

De komende maand weer volop nieuwe films bij Play More van de Belgische kabelaar Telenet.

Vanaf 2 december

Première op 2/12 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De ultieme nagelbijter van 2017! M. Night Shyamalan is back! De regisseur van ‘The Sixth Sense’ en ‘Unbreakable’ moest de laatste 10 jaar enkele flops slikken, maar met ‘Split’ komt hij net zoals in zijn films, opnieuw zeer verrassend uit de hoek. ‘Split’ dompelt je helemaal kopje onder in een zenuwslopende psychologische thriller boordevol mysterieuze gebeurtenissen, krankzinnige momenten, gruwelijke taferelen, verrassende wendingen, een weergaloze James McAvoy en dé twist van het jaar! Must-see!

Trailer: https://press.telenet.be/split

Assassin’s Creed
Vanaf 16 december

Première op 16/12 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Een filmversie van één van de populairste en bekendste videospelletjes! Michael Fassbender als tijdreizende, kung fu-vechtende, hoodie-dragende vechtmachine! Samenzweringen, geheime organisaties, de Spaanse Inquisitie, een Matrix-achtige machine, de zoektocht naar een bijzonder artefact en salto’s à volonté! ‘Assassin’s Creed’ is een absoluut spektakelstuk. Een historisch vechtepos met duizelingwekkende actie en een machtige cast (Fassbender, Cotillard, Irons, Gleeson, Rampling)!

Trailer: https://youtu.be/d9WcKQy2x-A

Home
Vanaf 5 december

Première op 5/12 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De beste Vlaamse film van 2017! Regisseuse Fien Troch heeft al een aantal pareltjes op haar cv staan, maar ‘Home’ is voorlopig haar absolute meesterwerk. Geen ontspannend filmpje, bij momenten zelfs bikkelhard, maar wel een beklijvend portret van een stel jongeren die - mede door de gebroken relatie met hun ouders - de pedalen helemaal verliezen. Fantastische vertolkingen. Prachtige visuele look. Cinema die aan je lijf blijft plakken. Winnaar van de Ensors, de Vlaamse Oscars, voor o.a. Beste Film en Regie.

Trailer: https://youtu.be/quFeLxiEZk8

Ghost in the Shell
Vanaf 15 december

Première op 15/12 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

James Cameron, de Wachowski’s, zelfs Steven Spielberg. Allemaal haalden ze inspiratie voor hun SF-films bij de manga en anime ‘Ghost in the Shell’. De live-action versie van deze iconische SF-thriller bevat net als de anime baanbrekende concepten, waanzinnige actie, hypercoole personages en duizelingwekkende special effects. ‘Queen of SF’ Scarlett Johansson knokt, schiet en hackt zich een weg door futuristische cityscapes, gigantische hologrammen, oogverblindende neonverlichting en weergaloze robo-geisha’s.

Trailer: https://vimeo.com/243859387

Monster
Vanaf 1 december

Vanaf 1 december, elke vrijdagnacht, om 4u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Guur, donker en koud? Ideaal weer voor een crimineel verslavende, angstaanjagende en zenuwslopende nieuwe Scandinavische crimi-reeks. ‘Monster’ ademt alle kenmerken van de Nordic Noir: een stel mysterieuze moorden, eigenwijze agenten die gedoemd zijn om met elkaar samen te werken, doofpotoperaties, duistere geheimen, een uitgekookte seriemoordenaar en een sombere, donkere setting. Hijs je in die warme gebreide trui en open mee de klopjacht op het ‘Monster’.

Trailer + foto's : https://press.telenet.be/monster

Alex
Vanaf 9 december

Vanaf 9 december, elke zaterdagnacht, om 3u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Een mix van ‘Breaking Bad’ en ‘The Shield’, maar dan in een Nordic Noir-setting. Dit is het explosieve recept van ‘Alex’. Een nieuwe Zweedse minireeks over een corrupte flik die afscheid wil nemen van het schimmige wereldje waarin hij verzeild is geraakt. ‘Alex’ is een zesdelige minireeks die uitpakt met een gebalde, soms wreed gewelddadige stijl, een stel hoofdpersonages die worstelen met hun eigen morele desintegratie en een protagonist die meer dan één keer de minst kwade uit twee keuzes moet maken.

Trailer + foto's : https://press.telenet.be/alex-sz-1

The Magicians
Vanaf 17 december

Première op 17/12 om 8u45 op Play More Series. Marathon van het volledige seizoen.

Ondoorgrondelijke creaturen, magische mysteries en gevaarlijke avonturen wachten je op in een hipster-versie van en kruising tussen Harry Potter en The Chronicles of Narnia. Gebaseerd op de populaire boekentrilogie van Lev Grossman tovert ‘The Magicians’ ons naar de wonderlijke wereld van Brakebills University waar een groepje tieners wordt opgeleid tot magiërs. In een parallelle wereld, Killory, woont hun aartsvijand: The Beast. Een sinistere schurk die het gemunt heeft op de studenten. Verkennen op eigen risico!

Trailer: https://youtu.be/9SuW7c28SAM

Once Upon a Time 7
Vanaf 24 december

Première op 24/12 om 8u55 op Play More Series. Marathon van het eerste deel van seizoen 7.

Na zes fantastische seizoenen boordevol sprookjesfiguren, duivelse vloeken, betoveringen, wonderlijke flashbacks en wereldschokkende onthullingen belooft het zevende seizoen nog magischer en mysterieuzer te worden. Seizoen zes eindigde met zo'n bloedstollende finale dat de actie in de zevende jaargang wordt verdergezet in een compleet nieuw decor: Hyperion Heights, een voorstadje van Seattle. Bye bye Storybrooke, maar een welkom weerzien met een aantal van Disneys bekendste sprookjesfiguren!

Trailer: https://youtu.be/yU4qoIa33iA
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.