Ads Top

Amazon kondigt unieke nieuwe Prime video serie aan met Manchester City FC

Amazon en Manchester City hebben een gloednieuwe behind-the-scenes serie aangekondigd, waarin het viervoudige kampioenselftal Manchester City gevolgd wordt gedurende het 2017/2018 seizoen.

De Amazon Prime Video Original biedt fans een uniek kijkje achter de schermen van de historische club, de legendarische coach, Pep Guardiola en de levens van de spelers die zichzelf momenteel Premier League kampioen mogen noemen. Guardiola was een van de beste spelers en coaches van zijn generatie, met drie Champions League titels uit zijn tijd bij FC Barcelona. In 2016 stapte hij over naar Manchester City, waar hij vele sterspelers heeft gecoacht, waaronder Sergio Aguero, Gabriel Jesus en Kevin de Bruyne.

De nieuwe serie neemt kijkers mee achter de schermen gedurende het gehele seizoen 2017/2018 van Manchester City; van de wereldberoemde trainingsfaciliteiten van de City Football Academy tot interviews met de manager en vergaderingen van de top van de club.

De serie is de nieuwste aanvulling in het groeiende aanbod aan Amazon Original sport- en entertainment series, waaronder The Grand Tour, twee seizoenen All or Nothing, die de Arizona Cardinals en The Los Angeles Rams gedurende het NFL-seizoen volgen, en livestreams van de NFL Thursday Night Football wedstrijden en de ATP Next Gen Finals.

Prime Video-leden kunnen altijd en overal naar Prime Video-series kijken via de Amazon Prime Video-app voor Android- en iOS-telefoons en -tablets, populaire LG- en Samsung Smart-televisies, Android-televisies van Sony, Sony PlayStation 3 en 4 of online via PrimeVideo.com. Ook kunnen alle titels worden gedownload naar mobiele apparaten voor offline gebruik.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.