Ads Top

Grootse première voor Videolandserie ‘Soof: Een nieuw begin’

De nieuwe Videolandserie ‘Soof: Een Nieuw Begin’ krijgt de grootste première voor een serie ooit. Op maandag 13 november wordt in Tuschinski Amsterdam de rode loper uitgerold voor bekend én onbekend Nederland. Aflevering 1 en 2 van het eerste seizoen worden op groot doek vertoond in aanwezigheid van cast en crew.

‘Soof: Een Nieuw Begin’ komt voort uit de twee succesvolle speelfilms Soof 1 en 2, die respectievelijk 780.000 en 897.000 bezoekers naar de bioscoop trokken. Daarnaast raakten nog eens miljoenen Nederlanders geboeid tijdens de tv-premières bij RTL 4. De serie gaat verder waar de tweede speelfilm eindigt, maar kan ook los van de speelfilms bekeken worden.

Soof (Lies Visschedijk) heeft tijdelijk haar ex Kasper (Fedja van Huêt) bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van living-divorced-together levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn zijn net als in de films ook in de serie te zien. Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als Soofs tienerdochter Sacha. Nieuw aan de cast toegevoegd zijn Elise Schaap, Barbara Sloesen, Gustav Borreman en Peter Vandemeulebroecke.

‘Soof: Een Nieuw Begin’ is evenals de films ontwikkeld en geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens & Hans de Wolf van KeyFilm. De serie is gemaakt in opdracht van RTL/Videoland, naar een verhaal van Marjolein Beumer (Soof 1 & 2), geschreven door Luuk van Bemmelen, Edward Stelder, Anna Pauwels en Nienke Römer. De regie is in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.