Ads Top

Dit zijn de Play More highlights van november 2017

Een overzicht van de Play More highlights voor november 2017.

xXx: the Return of Xander Cage
Vanaf 4 november
Première op 4/11 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Kick some ass, versier de griet en probeer er retecool uit zien terwijl je dat doet. Een perfecte samenvatting van dit krankzinnige actiespektakel. In deze derde aflevering van de James Bond 2.0 filmreeks showt Vin Diesel niet alleen zijn waanzinnige tattoo-collectie, hij schiet, vecht, knokt, skiet, racet, knalt en gromt zich een weg door en voorbij een arsenaal van huurmoordenaars, martial arts slo-mo vechters, megazeegolven, über-coole dance party’s en een stelletje moordgrieten. Waaghalzerij in het kwadraat!

Passengers
Vanaf 11 november
Première op 11/11 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Romantiek in de ruimte met een duister kantje. Twee van de grootste en mooiste filmsterren van het moment, Jennifer Lawrence en Chris Pratt, beleven een romance tegen een oogverblindende sterrenhemel aan boord van een majestueus ruimteschip. Wees gewaarschuwd: ‘Passengers’ is veel meer dan wat romantisch gestoei. De SF-prent is een cocktail van romantiek, drama en spanning. Een boeiende kijkervaring met een heleboel mysteries, prachtige CGI-beelden en zelfs een naargeestig sfeertje.

Fifty Shades Darker
Vanaf 25 november
Première op 25/11 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Heet. Heter. Heetst. Posterboy Jamie Dornan en verlegen chick Dakota Johnson zijn terug voor een nieuw potje erotisch jongleren als Mr. Grey en Anastasia Steele. De passie laait weer hoog op in het vervolg op ‘Fifty Shades of Grey’ waarin Grey worstelt met zijn demonen en Ana razend jaloers is op de vrouwen die haar voorgingen in de Red Room. Hou je vodje in de hand, want de opeenvolging van een stomend douchemoment, een gemaskerd bal, een partij zwoele blikken en immer verlangende ogen zullen je mega-tv-scherm in no time doen aandampen.

The Sinner
Vanaf 26 november
Première op 26/11 om 20.00 op Play More Series. Marathon van het volledige seizoen.

Jessica Biel zit niet langer in 7th Heaven! De vrouw van Justin Timberlake laat een heel andere kant van zichzelf zien in deze mysterieuze hitserie die tijdens de zomer uitgroeide tot het grootste tv-fenomeen van dit jaar in de VS. De serie start met een uitmuntende pilot waarin Biel op klaarlichte dag en zonder enige aanleiding een man in koelen bloede vermoord. Vervolgens ontrafelt de serie zich in 8 afleveringen als een ‘whydunnit’. Een slow-burner die naar het einde toe escaleert in een knetterend en bloedheet kampvuur. Dé revelatie van het jaar!

American Horror Story: Cult
Vanaf 1 november, elke woensdagnacht, om 3u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Niet voor gevoelige zieltjes! Bedek je meubels met afdekzeil want het gaat er weer gruwelijk, misselijkmakend en vooral bloederig aan toe in het nieuwe seizoen van ‘American Horror Story’. Enkele sinistere figuren willen de angstpsychose waarin we leven tot op het been uitbuiten. Het seizoen begint nog redelijk braafjes, maar duwt dan het gaspedaal stevig in en mept ons K.O. met een mix van brutaliteit, absurditeit en visuele genialiteit.

Vikings 5
Vanaf 1 december, elke vrijdagnacht, om 03.00 uur op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Zwaarden die lijven doorboren, bijlen die lichaamsdelen aan stukken scheuren, pijlen die in ledematen vliegen en vuisten die schedels breken. Slijp je zwaard en hijs je in je harnas want seizoen 5 van Vikings belooft meer van dat lekkers. In het vijfde seizoen doet Jonathan Rhys-Meyers zijn intrede, de Britse posterboy die excelleerde in ‘The Tudors’. Zijn personage belooft een grote impact te hebben, een echte game-changer.

Fences
Vanaf 26 november
Première op 26/11 om 21.00 uur op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.
Denzel Washington voor én achter de camera? My man! Washington pakt uit met de Grote Thema’s van het leven in een filmbewerking van één van de grote Afro-Amerikaanse toneelstukken. Denzel haalt alles uit de kast, werd bedolven onder de superlatieven, maar het is Viola Davis die met de film gaat lopen. Ontegensprekelijk één van de beste vertolkingen van 2017. Davis won elke prijs die er maar te winnen viel. Drama met een hoofdletter D ofwel een cursus acteren van Viola Davis en Denzel Washington. Groots!

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.