Ads Top

Knijpbare Edge Sense en 'geweldige camera’s' in HTC U11 life

Phase Detection Autofocus en HDR Boost in de 16MP hoofdcamera zorgen voor snellere en scherpere foto’s in de HTC U11 life. Het bedrijf kondigde vandaag het nieuwste lid uit de U-familie van mobiele telefoons aan: de HTC U11 life.

Met de HTC U11 is onder meer HDR Boost geïntroduceerd, wat alle voordelen biedt van HDR, maar zonder de vertraging. HDR Boost levert meer gebalanceerde foto’s door meerdere shots te schieten die de donkerste schaduwen en meest heldere punten op de foto laten zien.

De HTC U11 life maakt ook gebruik van 4K video-opnames en Temporal Noice Reduction-technologie, die informatie uit de vorige en volgende frames analyseert en daar de ongewenste elektronische ruis uit haalt.

De fabrieksinstelling van Edge Sense opent standaard de camera: gewoon oppakken en 'knijpen', want de knijpfunctie is een andere eigenschap van deze smartphone. Richt en knijp nog een keer om een foto te maken. Je kunt Edge Sense ook instellen om je favoriete apps, zoals Google Maps of Facebook, te openen en te bedienen.

De HTC U11 life is vanaf de tweede helft van november beschikbaar in de kleuren Sapphire Blue (blauw) en Brilliant Black (zwart) met een adviesverkoopprijs van 349 euro. Het toestel is alleen in een Single SIM-versie verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.