Ads Top

Nieuwe updates voor apps Canal Digitaal

Canal Digitaal brengt een aantal belangrijke updates uit voor zijn  HD-ontvanger en HD-recorder (oftewel de Set Top Box), de Canal Digitaal TV App en Live TV via de browser.

De update voor de app is beschikbaar voor alle gebruikers die de Canal Digitaal TV App 2.0 al hebben geïnstalleerd. De update voor de ontvanger en recorder is beschikbaar voor de HD-ontvanger MZ-101 en HD-recorder MP-201.

De update voor de TV app voegt twee belangrijke functies toe aan de app van Canal Digitaal: ‘Bekijk op TV’ en ‘Opnemen op Afstand’. Met ‘Bekijk op TV’ kun je programma’s via de app naar je televisie sturen. ‘Opnemen op Afstand’ maakt het mogelijk via de app een opname te starten op je HD-recorder. Voor beide functies moet je HD-ontvanger of HD-recorder wel op internet aangesloten zijn.

Bovendien is de app nog gebruiksvriendelijker geworden. In de iPad-app draait het tv-beeld nu met je mee afhankelijk van de houding van je iPad. In alle varianten van de app wordt de volumebalk nu sneller verborgen, zodat je minder lang gestoord wordt tijdens het kijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.