Ads Top

Ziggo Go app uitgebreid met Turkse zenders

Ziggo voegt negen Turkse zenders toe aan de Ziggo Go app. Zo kunnen klanten die geabonneerd zijn op het Turkse zenderpakket nu op twee manieren kijken: gewoon via de televisie en via de Ziggo Go app op een tablet of smartphone in en om het huis.

De commerciële zenders ATV Avrupa, Euro Star, Show TV, TV 8 en TRT-1 zijn toegevoegd aan de app, net als TRT-Cocuk, het bekende kinderkanaal en de populaire muziekzender TRT-Musik. De programmering van de zenders is veelzijdig. Euro Star verzorgt nieuws en verschillende sportactiviteiten en Euro D biedt entertainment, nieuws en series en is daarmee de best bekeken zender onder de Turkse bevolking in Europa. TV 8 is een entertainmentkanaal met kijkcijferhits zoals The Voice of Turkije (O Ses Turkiya), Turkije Got Talent (Yetenek Sizsiniz) en Heel Turkije Bakt (Ãœtopya, Ver Firina). Show TV is bekend om z’n populaire Turkse series en Habertürk is een dagelijkse nieuwszender en biedt ook documentaires en educatie.

Sinds eind juni is het via Chromecast en AirPlay ook mogelijk om alle populaire series en films (uit het Movies & Series pakket) gemakkelijk te streamen van een smartphone of tablet naar het televisiescherm.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.