Ads Top

Canon introduceert de EOS 200D

Canon Europe introduceert de EOS 200D, de lichtste Canon-DSLR met een zogenoemd variangle scherm. Deze camera heeft dezelfde kenmerken als Canon-modellen uit het hoogste camera segment. Het toestel biedt onder meer controle over de scherptediepte en zowel schaduwpartijen als scènes in fel zonlicht worden volgens Canon met een 'indrukwekkende resolutie' vastgelegd.

De camera stelt snel en nauwkeurig scherp. De nieuwste APS-C-sensor verbetert de prestaties in omgevingen met weinig licht, zodat je schitterende opnamen kunt maken wanneer de zon ondergaat en de sterrenhemel langzaam zichtbaar wordt.

De EOS 200D is ook uitgerust met Canon’s nieuwste beeldprocessor – de DIGIC 7. Dit brein van de camera optimaliseert automatisch de instellingen.

De zoeker stelt je in staat heel dicht bij je onderwerp te komen en met het variangle touchscreen leg je vanuit elke positie moeilijke onderwerpen vast.

De EOS 200D is ook de eerste Canon DSLR-camera met een Selfie-modus en biedt zowel skin smoothing als achtergrondonscherpte voor al Instagram foto’s.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.