Ads Top

Canon met nieuwste generatie full-frame DSLR-camera

Canon Europe heeft de langverwachte EOS 6D Mark II geïntroduceerd voor zowel gepassioneerde amateurfotografen als de professionals.

Als opvolger van de Canon EOS 6D is de EOS 6D Mark II een veelzijdige full-frame DSLR-camera voor een breed scala aan toepassingen en allround inzetbaar van reis- tot portretfotografie. De camera biedt naast een groot aantal innovaties ook extra controle en flexibiliteit.

De EOS 6D Mark II werd ontwikkeld aan de hand van feedback van gebruikers. Met de nieuwe full-frame sensor, DIGIC 7-processor, 45-punts AF-systeem en Dual Pixel CMOS AF-technologie levert de EOS 6D Mark II volgens Canon zelf de hoogste beeldkwaliteit.

De verbeterde ISO 40.000 is uitbreidbaar tot ISO 102.400 en biedt extra flexibiliteit zodat documentairefotografen ook in de donkerste nachten kunnen fotograferen met de zekerheid dat de details gehandhaafd blijven. In combinatie met de nieuwste DIGIC 7-processor beschikt de EOS 6D Mark II over de technologie om rechtstreeks vanaf de camera hoogwaardige fotobestanden te produceren – ongeacht of je ’s nachts vanuit je tuin de sterrenhemel of zelfs het Noorderlicht vastlegt.

Het 45-punts AF-systeem is instelbaar en maakt een veel nauwkeuriger volgen van het onderwerp mogelijk.

De EOS 6D Mark II is ook de eerste full-frame EOS-camera met een ingebouwde 5-assige beeldstabilisatie voor video’s en dit systeem corrigeert trillingen wanneer opnamen vanuit de hand of onderweg worden gemaakt. Het variangle lcd-touchscreen stelt gebruikers in staat met een tikje op het scherm te wisselen van scherpstelling en onder moeilijke hoeken te werken wanneer wordt gefotografeerd met een ongebruikelijk perspectief of in een menigte van mensen.

De EOS 6D Mark II verder is de eerste Canon-camera met zowel een 4K time-lapse videomodus als een intervalmeter voor meer creatieve vrijheid bij video’s. Creatief aan de slag gaan is nu nog gemakkelijker en de 4K-resolutie is ideaal voor het haarscherp vastleggen van een sterrenhemel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.