Ads Top

Mobotix breidt Mx6-serie uit met vier binnencamera’s

Mobotix introduceert de c26, i26, p26 en v26 binnencamera’s als uitbreiding van de Mx6 6MP cameralijn. Dankzij een snellere processor kunnen deze camera’s bij dezelfde resolutie twee keer zoveel opnames per seconde verwerken. Alle videodata is tegelijkertijd beschikbaar in drie formaten (MxPEG, MJPEG en H.264) en in verschillende resoluties. Door RTSP/multicast zijn de Mx6-camera’s ook flexibeler inzetbaar. De nieuwe modellen worden standaard geleverd met intelligente bewegingsdetectie in de camera en bieden tevens meer capaciteit voor complementaire softwareapplicaties.

Net als de Mx6-serie buitencamera’s zijn de nieuwe binnencamera’s uitgerust met een aanzienlijk krachtigere processor en H.264-ondersteuning. De snellere processor verhoogt de frame rate aanzienlijk en kan in combinatie met de meegeleverde software voor intelligente bewegingsdetectie snelle bewegingen scherper opnemen. De Mx6-serie camera’s presteren mede beter en zijn flexibeler toepasbaar dankzij RTSP/Multicast. Deze techniek maakt het mogelijk om de live-opnames op meerdere apparaten te bekijken zonder dat de frame rate afneemt. Afhankelijk van de toepassingen kunnen gebruikers zelf kiezen tussen hoge kwaliteit MxPEG-opnames, of het standaard H.264- formaat voor videotransmissie en camera-integratie. De Mx6-camera’s ondersteunen namelijk de basisfuncties van ONVIF*, een wereldwijde open interfacestandaard. Als gevolg daarvan zijn de nieuwe camera’s zowel breder toepasbaar als makkelijker te integreren door klanten en partners. Via regelmatige software-updates worden de prestaties van de Mx6-serie continu verbeterd, waardoor ze een maximaal rendement opleveren.

Met een diameter van slechts 12 centimeter en een gewicht van zo’n 200 gram, is de c26 de kleinste en lichtste Mobotix 360°-camera voor snelle installatie in systeemplafonds. De i26 is eveneens compact en vooral geschikt voor discrete wandmontage. Dankzij een hellingshoek van 15° biedt deze camera een compleet overzicht van een ruimte, waarmee tot wel vier conventionele camera’s te vervangen zijn. De p26 is dankzij de handmatige draai- en kantelmogelijkheid nog flexibeler toepasbaar en kan met de 90° lens ook complete ruimtes bewaken, bij installatie in een hoek. De v26 is tenslotte de eerste vandalismebestendige binnencamera die alle Mobotix-functionaliteit biedt. Behalve met diverse lezen is deze camera ook uit te breiden met een vandalismebestendige audioset en andere opties. Alle Mx6-binnenmodellen bieden de 6-megapixel Moonlight sensors, die onder minimale lichtomstandigheden (>1 Lux) nog scherpe en gedetailleerde opnames maken.  

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.