Ads Top

NPO vernieuwt tv app

De NPO heeft haar nieuwe on demand-dienst vanochtend reeds beschikbaar gesteld. Die is er in drie varianten: gratis en anoniem, gratis maar met een profiel genaamd NPO Start en een betaalde versie onder de naam NPO Start Plus.

Nog altijd kun je met de gratis versie van NPO app programma's van NPO 1, NPO 2 en NPO 3 terugkijken, of live naar de drie zenders kijken, de tv-gids raadplegen, zoeken in programma’s en gebruikmaken van AirPlay of Chromecast.

Met NPO Start krijgen gebruikers in ruil voor hun persoonlijke gegevens iets meer mogelijkheden. Ze kunnen op verschillende apparaten verder kijken of meerdere profielen aanmaken, bijvoorbeeld voor kinderen. Met een NPO Start-account krijgen gebruikers ook persoonlijke aanbevelingen.

Met NPO Start Plus, vergelijkbaar met het eerdere NPO Plus als onderdeel van NLziet, kun je ook oudere videocontent terugkijken en zijn de video’s in hogere beeldkwaliteit beschikbaar. Tot een jaar na uitzending zijn programma’s in HD-kwaliteit terug te kijken. Ook zijn er meer series beschikbaar en worden ze niet onderbroken door reclame. Een betaald NPO Start Plus-abonnement kost 2,95 euro per maand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.