Ads Top

Stellen worstelen in vrolijke Videolandserie ‘Vaders & Moeders’

Cas Jansen, Sanne Langelaar, Edwin Jonker, Judith Noyons, Anne-Marie Jung en Korneel Evers stoeien in de lichtvoetige short-form-dramaserie ‘Vaders & Moeders’ met herkenbare thema’s en dilemma’s die zij als buren met elkaar delen. Wat zorgt voor onontkoombare awkward momenten, hilariteit en soms ook lichte frictie. Het ene stel is immers de andere niet en de een staat anders in het leven dan de ander. Desondanks is de vriendschap daar en lijken ze meer met elkaar gemeen te hebben dan dat zij op voorhand zouden denken.

In ‘Vaders & Moeders’ dragen de vaders en moeders niet het masker van opvoeder, maar staan de dromen, verlangens, verwachtingen en teleurstellingen van het zestal centraal. Vanaf maandag 7 augustus is ‘Vaders & Moeders’, bestaande uit 12 afleveringen van 6 tot 8 minuten, bij Videoland te zien.

‘Vaders & Moeders’ is bedacht door Thijs Römer. De scenario’s zijn geschreven door Thijs en Nienke Römer, Anna Drijver en Marjon Hoffman. Regie is in handen van Jelle de Jonge, die eerder onder meer ‘Bon Bini Holland’, ‘Sluipschutters’ en ‘Toren C’ regisseerde. De serie is geproduceerd door RTL Productions.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.