Ads Top

Wimbledon-fans bij Canal Digitaal op eerste rang

De laatste week van het Britse Grand Slam tennistoernooi Wimbledon gaat van start. Nu ook Djrokovic, Federer en Kerber zich hebben geplaatst voor de achtste finales kan de eindstrijd beginnen. Het tournooi is bij diverse Nederlandse tv-aanbieders te volgen, maar nergens zo uitgebreid als bij satelliettelevisie-aanbieder Canal Digitaal.

Behalve regulieren live-uitzendingen via Eurosport en Ziggo Sport, hebben Canal Digitaal kijkers toegang tot maar liefst zeven extra BBC-zenders, waar gelijktijdig gespeelde wedstrijden live worden uitgezonden. Deze zogenaamde Red Button-kanalen zijn bij Canal Digitaal op voorkeuze posities 472 t/m 478 te vinden. Omdat ze Free-to-Air (ongecodeerd) worden uitgezonden, zijn ze beschikbaar voor alle Canal Digitaal klanten met ontvangst van de Astra2-satelliet op 28,2 graden oost.

Daarnaast biedt Canal Digitaal toegang tot honderden andere vrij te ontvangen kanalen, waarvan tientallen in HD. Het gaat hierbij onder meer om de belangrijkste internationale nieuwszenders alsmede de publieke en commerciële zenders uit Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Deze zenders zijn met relatief eenvoudige en goedkope schotelinstallaties te bekijken, zowel thuis als op vakantie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.