Ads Top

Ricoh Imaging introduceert zilverkleurige editie van de GR II

Ricoh introduceert nu ook een zilverkleurige variant van de GR II – een van zijn digitale compactcamera’s met hogeresolutiebeelden in hoge kwaliteit. Deze versie is ontworpen om het tachtigjarige bestaan van Ricoh Imaging te vieren. Bij de camera wordt een exclusief ontworpen camerahoes geleverd. Het gaat om een limited edition: wereldwijd worden er slechts 3.200 beschikbaar gesteld.

De camerabody heeft een stijlvolle, hoogwaardige, zilverkleurige en lederlookafwerking. De druppelachtige afwerking op de body geeft de camera een elegante uitstraling.

Het uiterlijk van de limited edition-camera onderscheidt zich op een aantal punten van de GR II. De ontspanknop en de ringkap hebben dezelfde zilverkleur als de body. De inscriptie op de lens is op dezelfde manier gegraveerd als hoe dat met diamanten gebeurt. De kleur van het GR-logo op de voorzijde is wit en ook de doos is speciaal voor deze editie aangepast.

Wanneer de camera wordt uitgeschakeld, laat de camera een origineel afsluitscherm zien met het productconcept van de GR II.

Bij de camera wordt een zwarte, echt lederen camerahoes geleverd, die speciaal is ontworpen voor de GR II. De hoes bevat een riemlus aan de achterkant en heeft een voorkant die volledig open kan – allebei handig om snel te kunnen fotograferen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.