Ads Top

LG G5 komt met cameravriendjes

LG Electronics (LG) onthulde vandaag op Mobile World Congress 2016 in Barcelona de LG G5. Door de uitneembare accu kan de smartphone modulair omgebouwd worden met de zogenoemde LG Friends, een collectie accessoires die op de smartphone zijn aan te sluiten en van de LG G5 een volwaardige digitale camera, hi-fi speler en meer maken

De belangrijkste introducties op een rij:

LG CAM Plus

De LG CAM Plus is een veelzijdige cameramodule die eenvoudig bevestigd wordt aan het toestel via de verwijderbare accu. De module is uitgerust met een cameragrip voor meer houvast en voorzien van fysieke knoppen; bijvoorbeeld om te zoomen of om een foto of video te maken. Daarbij biedt de LG CAM Plus een additionele batterij met nog een extra 1.200mAh.

LG 360 VR

De LG 360 VR is een Virtual Reality-bril die via een speciale kabel aangesloten kan worden op de LG G5. De LG 360 VR is een stijlvolle en opvouwbare bril die gemakkelijk overal gebruikt kan worden. De bril simuleert het beeld van een 130-inch televisie, bekeken van twee meter afstand. In tegenstelling tot andere VR-oplossingen, waarbij de smartphone in een Virtual Reality-bril gezet wordt, weegt de LG 360 slechts 118 gram en heeft een maximale resolutie van 639 ppi. Met de LG 360 VR kunnen video’s worden bekeken die met de LG 360 CAM zijn gemaakt, maar de bril is ook geschikt voor andere 360-graden content.

LG Rolling Bot

De LG Rolling Bot rolt als een bal en maakt tegelijkertijd foto’s of video’s met de geïntegreerde 8 megapixelcamera. De Rolling Bot kan ook gebruikt worden als beveiligingssysteem voor in huis of om huisdieren in de gaten te houden.camera’s, waaronder één met een 135-graden groothoeklens. De 135-graden groothoeklens heeft een beeldhoek die 1,7 keer groter is dan bestaande smartphone camera’s en 15 graden wijder dan het menselijke gezichtsveld. Tijdens het fotograferen kan de gebruiker schakelen tussen de normale lens en de groothoeklens.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.