Ads Top

Samsung lanceert 360 graden camera

Samsung onthulde vanavond in Barcelona de Gear 360, een 360-graden camera uitgerust met dubbele fisheye-lenzen, die allebei een 15 megapixel beeldsensor hebben. Hierdoor kan men 360-graden video’s in hoge resolutie (3840x1920) maken, net als 30 megapixel foto’s. 180-graden groothoekvideo’s en foto’s kunnen worden gemaakt door één kant van de cameralens te gebruiken. De Gear 360 heeft een Bright Lens F2.0, waardoor ook bij weinig licht opnamen zijn te maken.

De Gear 360 heeft een gebruiksvriendelijk statief. Ook is de camera geschikt voor een uitgebreide selectie accessoires en bevestigingssystemen.

Wanneer je de Gear 360 synchroniseert met een Samsung smartphone, kun je tijdens de opname de content in real-time zien. De Gear 360 zet de opnames door naar de smartphone, zodat je de beelden direct kunt bekijken, opslaan of delen via Facebook, YouTube en Google Street View. Voor de echte 360-graden belevenis bekijk je de video’s met de Gear VR. Alle functies zijn beschikbaar via een speciale app die je kunt downloaden in Galaxy Apps, Google Play en met PC-software voor meer bewerkingsmogelijkheden.

De Gear 360 werkt samen met verschillende Samsung smartphones, waaronder de nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 en Galaxy S6 edge.

De Gear 360 is in het tweede kwartaal beschikbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 419 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.