Ads Top

Canon PowerShot G7 X Mark II met DIGIC 7-processor

Canon introduceert de PowerShot G7 X Mark II, een topmodel compactcamera met uitgebreide bedieningsmogelijkheden. De PowerShot G7 X Mark II is gebaseerd op de PowerShot G7 X en is de eerste camera met Canon’s nieuwe DIGIC 7-processor. De camera heeft een 1.0-type 20,1 megapixel CMOS-sensor en een 4.2x optische zoomlens.

Canon’s DIGIC 7 is de ‘next generation’ beeldprocessor die de PowerShot G7 X Mark II aantoonbaar meer verwerkingsvermogen geeft. Deze processor maakt hoge AF-snelheden en 8 fps RAW-reeksopnamen mogelijk, verminderd ruis en helpt je de meest vluchtige momenten vast te leggen. De verbeterde onderwerpdetectie zorgt dat de camera ook vergrendelt op onderwerpen wanneer de verzadiging en het contrast gering zijn. Door een natuurlijke correctie uit te voeren, zorgt de EOS-achtige Auto Lighting Optimizer bovendien voor verbetering van het contrast terwijl het evenwicht tussen licht en donker gehandhaafd blijft.

Wanneer je onderweg fotografeert en geen tijd hebt om te stoppen, dan zorgt de verbeterde optical Image Stabilizer met Dual Sensing IS-technologie voor vermindering van cameratrillingen en helpt het de invloed van bewegingen van hand of lichaam tegen te gaan en zo haarscherpe opnamen vanuit de hand te maken.

De Lens Control Ring van de PowerShot G7 X Mark II biedt je instelbare toegang tot de belangrijkste instellingen met een dubbele functie om snel te schakelen tussen stapsgewijze en vloeiende actie. Ideaal voor instellingen met stapsgewijze aanpassingen, zoals diafragma, sluitertijd en ISO-waarde, en de meer lineaire wijzigingen als focus. Voor nauwkeurige scherpstelling laat MF Peaking op het kantelbare touchscreen direct zien wat scherp in beeld is.

De vele connectiviteitsfuncties van de camera zijn direct toegankelijk via de Wi-Fi-knop. Dynamic NFC stelt je in staat met een tik verbinding te maken met slimme apparaten, zoals het Canon Connect Station CS100. Delen en back-ups maken in de cloud was nog nooit zo eenvoudig: zodra je online bent, maakt Image Sync automatisch een reservekopie van je bestanden. Je opnamen kunnen ook worden gedeeld naar irista van Canon, waar je meer ruimte hebt om hoge resolutie foto’s op te slaan en waar je fotogalerijen kunt aanmaken die je wereldwijd met vrienden kunt delen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.