Ads Top

TP Vision lanceert nieuwe Ambilight UHD-televisies

TP Vision komt met drie nieuwe series Philips Ambilight UHD-tv. De Philips 6400-, 7100- en 7600-series moeten de kijkervaring nóg meeslepender maken.

Het UHD-portfolio van Philips omvat nu sets met schermformaten variërend van 102  tot 164 centimeter (respectievelijk 40 en 65 inch). De series 6400, 7100 en 7600 zullen in het tweede kwartaal van 2015 op de Europese markt komen.

De 6400-modellen worden geleverd met Ultra Resolution, technologie die ‘gewone’ content vanaf elke bron opschaalt naar Ultra HD-resolutie. Verder optimaliseert Micro Dimming Pro het contrast op basis van het omgevingslicht, met diepe zwarttinten en levendig, helder wit als resultaat. Natural Motion past snelle bewegende beelden digitaal dusdanig aan dat de ze vloeiend worden weergegeven.

De Philips 7100 UHD-tv's met tweezijdig Ambilight zijn uitgerust met de beeldtechnologie Pixel Precise Ultra HD met Natural Motion en Ultra Resution. Ookis geavanceerde kleurverwerkingstechnologie met een quad-core-processor aan boord. Colour Booster verbetert de kleuren met 17-bits-verwerking.

De Philips 7600 UHD-tv's gaan nog een stap verder. Ze hebben een multicore-krachtbron en Perfect Natural Motion-technologie die ongewenste trillingen aanzienlijk vermindert. Daarnaast zorgt Colour Booster voor de levendige kleuren en natuurlijke huidtinten.

Alle toestellen draaien op Android 5.0 (Lollipop). Uitgebreide aansluitmogelijkheden – WiFi, HDMI, DLNA, USB 3.0, Miracast, Google Cast en meer – moeten UHD-tv’s dichter bij andere slimme apparaten in huis brengen.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.