Ads Top

NPO Best landelijk te ontvangen als 'Zender van de Maand'

Het digitale themakanaal NPO Best zal mei 2015 weer in heel Nederland te ontvangen zijn als ‘Zender van de Maand’. Ziggo, KPN en talrijke kleinere kabelmaatschappijen bieden hun abonnees de kans om dit kanaal een maand lang in het basispakket te bekijken.

Gedurende de meimaand biedt NPO Best een programmering waarin televisieseries van eigen bodem een hoofdrol spelen. De kijker ziet Nederlands bekendste acteurs terug in drama- en comedyseries. Zoals Spangen met Linda de Mol en Monique van der Ven, Zonder Ernst met Ellen Vogel, vader en zoon Lutz in Ha die Pa!, In Therapie met Jeroen Krabbé en Monic Hendrickx en Marc Klein Essink in Coverstory. Maar ook classics als De Zomer van ’45, 12 Steden, 13 Ongelukken, In voor en tegenspoed, Mensen zoals jij en ik en Een mens van goede wil zijn te zien in de maand mei.

NPO Best zendt verder de eigen producties Wat een drama en Kijkbuiskinderen uit tijdens de Meimaand Seriemaand. Hierin komen acteurs, regisseurs en schrijvers van bekende dramaseries gezamenlijk aan het woord op locaties die bepalend zijn geweest. Zo keert Paul Verhoeven terug naar de opnamelocaties van Floris, blikken Joop van den Ende en Jo de Meyere terug op Dagboek van een Herdershond en de cast van Fort Alpha bezoekt hun vertrouwde scholengemeenschap.

Het NPO-themakanaal programmeert, naast alle dramareeksen, ook bekende showprogramma´s, quizzen en talkshows. Love Letters, De Sterren Playbackshow, De Showbizzquiz, De Bananasplit Show met Ralph Inbar en Mooi! Weer de Leeuw zijn maar een greep uit het rijke aanbod van NPO Best.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.